Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salutació de l'alcaldia

D’aquesta darrera contesa electoral, celebrada el 28 de maig de 2023, n´ha sortit escollit l’agrupació política Independents per Menàrguens - Candidatura de Progrés que tenim el goig d’encapçalar. Com a Alcaldia de Menàrguens, encoratgem a tothom que recorri aquest portal, tant si és veí de la nostra vila com si és un foraster encuriosit, a participar activament al nostre poble per enriquir-lo des dels diversos àmbits de la vida municipal.

Des de l'equip de Govern, doncs, us convidem a endinsar-vos en la descoberta de la nostra vila, alhora que us volem fer partícips del caràcter de Menàrguens a la primeria del segle XXI, un poble que es debat entre la tradició i el compromís amb la modernitat. En aquesta pàgina web hi podeu fer un recorregut per la nostra història, però també conèixer els serveis de què disposem per afavorir el benestar de tots els vilatans i enfrontar el repte de creixement de la nostra comunitat.

Ocupar l’alcaldia de Menàrguens, d’una banda, ens honora i, de l’altra, implica l’exercici de la  responsabilitat i de la coherència en les actuacions, conjuntament amb els nostres companys, en uns temps marcats per la complexitat del món que ens envolta i les dificultats a què ens hem d’enfrontar com a societat i també com a país. Els temps estan canviant i demanen l’esforç de tots plegats per refer camins i fer-ne de nous.

Sigueu benvinguts a aquest portal i també al nostre poble.

2E6D951B-B1E2-49B9-8C8F-B4C1F72C182E.jpeg